Помог...

Александр Шевченко 62
Догодить хоче дружині
П'яний чоловік,
Йде в садок він до дитини,
Не бував там вік...

- Люба, я забрав синочка
З дитсадка раніше,
- Взагалі то, у нас дочка,
Й, з школи йде пізніше...

18-03-19.