Прошу пробачення у Бога

Клавдия Дмитрив
Прошу пробачення  у   Бога,
Й за тебе , звісно ,  я прошу.
На серці   в мене  є  тривога,
Бо я людина  ,  й  я  грішу.

Прошу  пробачення  у  Бога:
Усі гріхи мені  прости…
Не завжди правильна  дорога…
Всі прогрішення відпусти.

Прошу пробачення у  Бога
За  всі  гріхи ,  що  здобула.
В житті  була  пересторога,
Що навіть  думкою згрішити  я могла.

Прошу пробачення  у  Бога
За всі свідомі й несвідомії гріхи,
Й здавалось ,що гріхів ціла облога,
Й вони в  душі , неначе  порохи.

Прошу пробачення у  Бога
За слово ,думку , кроки  у житті.
Адже  без Бога нам  ні до порога,
І всі ми грішні, всі ми несвяті.

16.03.2019 р.