людина в тiм не винувата...

Вера Деревьянко
Що від Демона
 а що від Бога
НЕ РОЗДІЛЮ Я ТОЧНО СТРОГО

БО ВОНИ
ОБИДВА МНОЮ ВОЛОДІЮТЬ
 І ОДНАКОВО ЗІ МНОЮ ДІЮТЬ

 ЦЕ ВОНИ ДРУГ ДРУГА ЗНАЮТЬ СЕБЕ БОГОМ НАЗИВАЮТЬ...
Життя і смерть
Всі люди мають
Світ і нас любовью підкоряють...
Життя і смерть не помирають...