Любов до Краю

Смирнова Елена Викторовна
Любов до Країни – ні одяг, ні слово,
Ані оселедець, чи ще щось такого!

Ненависть  до інших, якщо розібратись,
Не може з любов’ю до Неньки побратись.

Чуття переваги, чи обраність долі –
Нема в них ні каплі до Землі любові.

Любов – це повага до справи дідів,
До хати батьківської і яворів,
Що, он - підростають в глибокому ярі!
Любов до Країни, в моєї уяві –

Це чисте узбіччя, братерські думки,
Незаздрість сусідам, мабуть навпаки.

Так, гарно, коли вишиванка і мова,
От тільки любов – добра дія -
                ні слово!

19.03.2019.
Киев.