Щоразу

Александр Бирзула
Щоразу,
В час коли зітхає вечір
Коли зоря
Спалахує  в прощанні,
Даруючи вітання наостаннє…
Кладу долоні я плечі
Тобі, Любов
Та в щасті та коханні  зізнаюсь я
Вітаючи Тебе,
Моя душа
Та мій душевний спокій.
Мене чаруєш, в наші спільні роки
Та забуваючи про все.
Я вірю в щастя, що дарує час
Я вірю в те, що знов щасливий зліт
Занурить нас
У сяйво радощів
Та в наш безмежний світ