кожного разу

Элизабет Остин
кожного разу,
коли я хочу віддати тобі найкращу з прочитаних мною книг
коли в незнайомих обличчях я бачу твої риси
коли я зупиняю себе "за мить до"
коли відгукуюсь на твоє ім'я
коли перечитую важливі повідомлення
коли дивлюсь на малюнки на стіні
коли бачу постери переглянутих нами фільмів
коли хтось з черги в магазині купує чай з м'ятою
коли читаю твоїм голосом слова зовсім інших людей
коли хтось запитує чого я посміхаюсь, саме в той момент, коли я думаю про тебе
я розумію, що в мільярдах книг і пісень забули згадати, що по-справжньому любити можуть лише дві людини на світі, їм потрібно лише знайти один одного
ми знайшли