музична скринька

Элизабет Остин
я пам'ятаю музичну скриньку моєї тітоньки, яка заспокоювала мене своєю мелодією
я з захопленням спостерігала за парою, яка крутилась у танці
я відкривала цю скриньку багато разів і кожного разу вони нескінченно танцювали в обіймах
здавалось, по-іншому їх любов існувати не може
одного разу скринька припинила грати мелодію і пара зупинилась
вони більше не танцювали, але все ще продовжували обіймати один одного
я пам'ятаю музичну скриньку моєї тітоньки, яка заспокоювала мене своєю мелодією
я пам'ятаю, чого вона мене навчила
любов може існувати без речей, які, здається, є основними
тепер я точно в цьому впевнена
ми
з
тобою
в обіймах
без
музики