шкода

Элизабет Остин
Я так хочу, щоб моїм натхненням були знову люди
Щоб воно знов з'являлося з кожним дотиком вітру
Я хочу знову бачити тебе всюди
І не шукати потім причин, щоб цього не хотіти

Я хочу ненавидіти, аби тільки більше не відчувати цього гіркого болю
Бо він вже майже доїв мене зсередини
Я завжди намагалась ділитись своєю любов'ю
Шкода, що тобі це не було потрібно