ти

Элизабет Остин
так важко спостерігати
просто за присутністю
мені занадто страшно
тільки від думки
що я більше ніколи не згадаю
цих відчуттів
ви тільки спробуйте
згадайте щось із дитинства
ви ще пам'ятаєте
та це тимчасово
я хочу завжди пам'ятати

стільки разів тебе зупиняла
і жодного разу не шкодувала
про це
здається
я маю триматись зараз
але мені зовсім
не хочеться
все що я хочу
це нагадати тобі про себе
але замість цього
я кожного разу друкую ці тексти

візьми мою руку
дай мені привід
почати все спочатку
мене так втомили
ці частини і
питання після кожної з них
я втомилась переконувати себе
вчити себе
я просто не хочу відчувати
того що відчуваю зараз
я хочу терпіти
я хочу бути прометеєм
я хочу щоб моя любов була птахом
нехай мої рани ніколи не загоюються
я знаю що ти єдина
що я буду завжди пам'ятати