скажи

Элизабет Остин
скажи
наскільки тобі зараз важко
чи наскільки тобі все одно
я допиваю вже третю пляшку
ти - все, що у мене було
.
я навіть не впевнена
чи хочу щоб ти мене зупинила
в мені так багато сумнівів і вагань
подивись тільки що ти зі мною зробила
як пропонуєш зібрати себе після всіх цих страждань?
.
від любові до ненависті
я розумію
ми навіть не розглядали такий варіант
можливо дійсно було в мені діло
хоча
я забула, що перекидати провину
це твій талант
.
дивись, скільки слів я досі знаходжу для тебе
напевно, варто вже зупинитись
я впевнена, що в твоїй душі
і досі так темно
не впевнена тільки
що проти була б знову там опинитись