Дождь - of - - Дорждь

Вальдемар Керенский
ведь - ничего
ни понимал
хлебнуть взахлёст
the loneless  , t`lki -  & - ?
и   - >   сбиваюсь 
?

 Фак - Фас  Ю
такие беззащитные - под плащ Вангелиса
кож ребер мокрая , прическа  , под плащ-рогожу садитесь


 -  На пляж

 on beach
 
 on sand

 
Nown destandn how

 
 What they did w2ith you 
                mice


  How remembering
you und anotherther-s


 I miss You
while-from the  Rock
 put my dies
from plumb to  See


  You know
but it
  is - long


 Rains
 ; flaggelating