Забрали всё

Карпенко Наталия
Забрали все, лишень убоге
Життя залишили мені.
Тяжкі тепер мої дороги,
Де ноги грузнуть у багні!

А хочеться ж іще літати,
Кохати і любити світ,
Але так близько вже гармати,
Що хоч пиши свій заповіт!

Забрали все, і право жити
Тепер не варте і гроша!
Для смерті – всі шляхи відкриті, -
І плаче вже моя душа!

Травень 2015