To moje slonce! pl

Татьяна Прит
To moje slonce!
Co wstaje rano,
Ubrane w tecze kolorowa.

To moje niebo!
W chmurach zwierze ,
Co skacze, tanczy tak zmyslowo.

To moje gory!
W roznych barwach,
Zapiera w piersiach duch chwilowo.

To moje cialo!
W dziwnych gwarach,
Wyroznia sie na scenie przebojowo.

To moja dusza!
Blyszczy w sercu,
Zajmujac tron swoj honorowo.

To moje dzielo!
Byc i tworzyc,
Urzeczywistniac Pana Boga slowo.

TAT 01.11.2017 ( 17.30)