Такава си те харесвам

Петр Пенчев
Някакси нощта иска да ни прегърне.
Почти сами се свличат дрехите.
Несънуваните ни сънища ще се сбъднат.
Нежността е нашата нощна утеха.
 *
 * *

Удивена те взех на ръце.
Откраднах те от съня ти.
Разтупка се твойто сърце
 от целувките непонятни.

Разголена те взех на ръце.
И към реката ни те понесох.
Запя,- също нощно щурче.
Такава си те харесвам!

16.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев