Може би ти ме виждаш

Петр Пенчев
Може би ти ме виждаш как литвам
 от твоите думи:"Обичам те!",
как не мога да се наситя
 от ароматите на косите ти.

Може би ти ме виждаш как ритвам
 устоялите предразсъдъци
 и със луда страст се опитвам
 да те склоня в безразсъдност.

Може би ти ме виждаш през дрямка
 как със устни целувам гърдите ти,
гъделичкам ухото със сламка
 и в очите те гледам молитвено...

Може би ти ме виждаш...

16.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев