Старост

Петр Пенчев
Лицето,-цялото ти в груби бръчки,-
изглежда, че добре си преживяла.
Разглезена била си от съблазни.Хлъцвам,-
толкоз хубави мъже си притежавала!

А сега настъпва твойта тиха вечер.
Скръбта от загубите също ни лекува.
Нощта ще дойде и ще духне свещите.
Смъртта не е съгласна да се пазарува.

17.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев