Майже переможниця весна

Ирина Галавина
Майже синь у небi волошкова,
Майже переможниця весна,
I душа вiд радощiв гучна,
Бо буває недостатньо слова,

Бо буває сердце завмирає,
Ще й тремтить, мов сiре пташеня...
Майже переможниця весна,
Майже в щастi небо потопає.