моя iстина

Вера Деревьянко
Право славні ми словьяни
Зірку бачим полумьяну
Сонечком її зовем
Тепло від неї всі берем

Бог це сила нашой волі
Ми щасливі всі довольні
З голоду іще не мрем
І до холоду
Не доживем