A day before Tonight Ъ

Вальдемар Керенский
  The human brain
is overwhelming

     working  -  seems

 With Mrs. Horse
down Underground
 Ten - variant both used
avoidinig collision - und stuck
on stuck 
left - rapid crazy -  L or Right                ( ears headphones   )

 - Ты - мышь . А - значит Тепловизор - гъ
Друзья покатываются со смеху  :  Ты мышеловkа -  Она - Мышь

  Чутьё ?  А - не
поверить   :    -  как неловкая

  She got by Jointly Ray Sight  -  She's got    :   the same   :    -  ignition , celebration  ,  free-air  und landscahe under shoes

from Whom
who gave donation 

 Yestarday


  - How with the f-n'  embarkation , landing ,  Mэм  -  ?  Pls ?

 - Told u they ' feeling  -   fm rice to good

 -  AA -  f  ,   a - у Вас есть пророщенная пщеница  -  !  -  ?
 -  та с окна  то

    самая

 -  Либо Stop  -    майкрофон цап

 либо из 2-х ведер
   tonight