чорна туча... грянет гром...

Вера Деревьянко
Моя цікависть притупилась

 І я бАйдуже на світ дивилась

Мене всі люди роздражають

 вони  мене не поважають

Світ змінився змінились люди

Розповзлося зло повсюди

Лине зло з небес між нас...
Війна у серці закрутилась
Люди в злі
Жили
сварились

Розповсюдилась
Ненависть
Їла душі чорна зависть

Серця наповнила усталость

Протистояння
розмножається
Суєцид на діток божих надвигається...