Заповiт

Анастасия Островская-Бондаренко
Як умру,  то поховайте
Мене у могилi
на схiдному схилi,
Щоб Cорочу Балку було видно,
першi-другi скали,
Де ми в козаки-розбiйники грали
та костри розкладали. (сусли виливали)
Рiдну Дачну було чути,
де наш дитячий смiх лунав могуче.
Поховайте, та й не забувайте,
Добре поминайте…

Анатолiй Безликий
               
м.Березiвка