102. Iду смiливо цею стежкою земною. Пiсня

Ганна Горбатюк
Йду я сміливо дорогою земною,
Бо зі мною Бог мій і Творець !
Та бажаю бути в небі із Тобою,
Добрий,  милий, люблячий Отець !

        Приспів:
Боже любий, Батьку  милий,
Ти є світлая надія у житті моїм !
Я з Тобою така щаслива,
А яка то радість буде, як ввійду в Твій дім !

          2
І завжди в горі Спаситель мій зі мною,
Він потішить й сльози обітре
Та обійме мене ніжною рукою !
О, мій Боже, я люблю Тебе !
 
          3
Я відчуваю, тепло Його любові,
Серце гріє і дає життя !
Знаю, вірю, не залишить Бог ніколи,
З Ним дійду я в славне майбуття !

   20.03.2019.