як? на укр. яз

Любонька
Серцю від страждань бракує кисню -
перервали ми кохання пісню.
Неприкаяна душа самітня,
мов бездомна птаха перелітня,
нидіє, шукаючи любові
і розради у душевнім слові...
Від життя усунена й далека.
Та у почуттях - та ж сАма спека,
мрії ті ж самІ, як і бажання, -
чути знову музику кохання,
ту, що поміж нас колись звучала,
щастя безумовне дарувала...
Недоспівані лишились ноти,
наші непідкорені висОти...
Перекреслила усе розлука -
не слівця від тебе, а ні звука!
За вікном - весна...шпаки щебечуть,
а у мене - смуток ліг на плечі
і ніяк не хоче відступити.
Як забути все, як розлюбити?!..

19/03/19/