Апама

Динара Мухамаева
Апама!!!

Динара Мухамаева - Шакирова

Апам! Бердэнбер апам,
Юбилеен белэн котлыймын.
Кайтам эле яннарына,
Ара ерак диеп тормыймын.

Нэрсэ генэ сина телэсэм дэ,
Тормыш юлын узен кулында.
Игелеклэрен курсэтсеннэр иде
Ике улын хэм дэ кызын да.

Жизнэй белэн икэу бергэ-бергэ
Язсын тормыш жебен тартырга.
Бугенгедэй барлык кешелэргэ
Язса иде шатлык таратырга.

Апа диеп кенэ дэшэмен мин,
Ин кадерле кешем булганга.
Сина шалтыратып бушатамын
Кунелкэйлэр хискэ тулганда.

Мин колгэндэ -син дэ шатланасын,
Минем белэн бергэ елыйсын.
Юк-бар сойлэгэндэ дэшми генэ
Минем мон-зарларны тынлыйсын.

Бэхет телим сина,апам-жаным,
Бул син хэрчак шундый бэхетле.
Ачык йозле,шат кунелле булып,
Кал Син хэрчак саф- мэрхэмэтле.