Неизвестно, в каком месте

Денис Гугнин
Творча людина у спектрі свідомості,       
В світлі мрій і мелодій добра,               
В пошуках нових стежин невідомості,      
В ній розпалиться іскра свята,               
Муза прекрасна завжди за плечима,      
Крила натхнення силу дають,               
Мрія солодка з теплими очима,               
Істину світу відкриють нову.