Ти жiнка!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти-жінка козирної масті,
Ти-зваба й спокуса моя.
Любити тебе-вже є щастям!
Тобою,живу лише я!

Ти-жінка,ти світла година
Ти спокій блаженний душі.
У серці моєму єдина,
Життя мого світлий рушій.

Ти-жінка,ти сила тяжіння
Ти сонечко ясне між хмар...
Ти-сон,та моє видіння,
Ти солод та мій нектар.
19 03 2019 р
Вікторія Р