Звернення до Петра Порошенка

Анатолий Антикуз
 Петро, як пише Біблія, це - камінь...
І ми віримо, Петре Олексійовичу, що Ви станете
і вже стаєте тим самим Наріжним Каменем
Нашої Української Державності!
 І Всі Ми, пліч опліч, разом з Вами,
будемо творити Нашу Нову Незалежну Україну -
 Країну Вільних і Щасливих Людей!         
  Ми віримо в Вашу, а значить і в Нашу Перемогу!

 Многії Вам літа і Трудів Праведних на благо
Нашої Рідної Неньки України. 
 

      Від імені патріотів України  21.03.2019року.

           Слава Україні! Героям Слава!