Диво лiкування

Леонид Ружинский
Один з рукою в гіпсі приїхав на курорт,
Запитує про ефективність лікування.
У відповідь: -"Наш санаторій - вищий сорт,
Одужаєте враз." - Запевнив лікар без вагання.

-"А пальцями я зможу потім ворушить?"
-"Звичайно, зможете, бо лікування - диво".
-"Рукою я цією зможу їсти й пить?"
-"Так, зумієте ви навіть на роялі грать кмітливо".

-"Ой, лікарю, ви ж чарівник, бо все життя своє
Я в мрії жив навчитись на роялі грати,
Але за нього не сідав, хоч він у мене є,
Прошу,скоріш беріться в гіпсі  руку лікувати".