Корисна порада

Леонид Ружинский
-"Ой, лікарю, біда. Вночі з дружиною своєю
Я задоволення ніякого давно не відчував.
-"Ви днем попробуйте тепер із нею,
Бо в спогляданні - пристрасть, на собі пізнав".

Та в день наступний знов прийшов мужчина.
Лікар: -"Ну, що, одержали ви, що хотіли, днем?
А коли ні, в тім патології причина,
Обов"язково при лікуванні ми її знайдем".

-"Ой, пробував я днем, спасибі за поради ваші,
Та задоволення одержали лиш діти наші".