Анекдот-1 вiд Юрiя Нiкулiна

Леонид Ружинский
Два хлопчика побачили мужчину в бані
Із гарбузом у животі, неначе.
-"Дядю, що в животі? Ми вперше такий бачим".
-"Там бомба". - "Давай підірвем". - Андрійко Вані.
-"Е, дуже небезпечно, втекти не зможем,
Короткий в нього гніт, згоріти швидко може".