Ту илмаган кунлар

Рахим Карим
Ту;илган кунларим ФБда ўтди,
Ту;илмаган кунларим ФБда ўтди.
Худонинг яратган кунларим ФБда ўтди,
;ар тонгим, ;ар туним ФБда ўтди.

Чунки бунда яшар я;ин дўстларим,
Сирим билган, билган каму кўстларим.
Тинглаб юрган аччи;-чучук сўзларим,
Су;бат ;урган турфа забон,кўзларим.

Шунда яшар мени яхши кўрганлар,
Шунда яшар мен ;ам яхши кўрганлар.
Мен излаб яшаган  одамлар,
Мен ;ўмсаб яшаган одамлар.