Из Роберта Геррика. H-969. На Лупса

Юрий Ерусалимский
      H-969. На Лупса

Лупс за шитьё костюма плату внёс,
Но вот с подкладкой не решён вопрос:
Всё дело в том, что у него монет
Пока и на обрезки даже нет.
               
     969. Upon Lupes
 
Lupes for the outside of his suite has paide;
But for his heart, he cannot have it made:
The reason is, his credit cannot get
The inward carbage for his cloathes as yet.