И едно море

Петр Пенчев
На моята приятелка от Фейсбука
Iva Victorova Koleva
 "И едно море,колкото за щастие..."



И едно море, колкото за щастие...
Има ли проблем или препятствие?
Ще те уредим. Ще заминем двама.
Няма от проблемите да си правим драма.
Само искай щастие. Ние сме отсреща.
Още утре заран-брега му те посреща.
И вече щастието...предусещам...

20.03.2011 г.
Петр Пенчев