Ще остана

Петр Пенчев
Паднах пред теб на едното коляно.
Казват, - на двете, само пред плен.
Аз съм готов, обаче, на двете да стана
 тази нощ стига да бъдеш със мен.

Тогава с тебе даже ще легнем.
И подозирам,- ще ме прегърнеш.
Целувки горещи не можем избегна.
И мъдрото утро с мене ще зърнеш.

А утре привечер на двете колени
 ще молиш ти със страст необуздана.
Няма от размяната си да сме удивени,
защото аз при тебе ще остана.Да! Ще остана.

04.07.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев