я вже не та...

Вера Деревьянко
Я стара...
 вже прабабуся ...жить без щастячка боюся
Щастя в душі переплавилось
Душі жити не понравилось
Любов уся
Перегоріла
Душа у сажі почорніла

Які способи прийнять
 щоб реставрірувать
Чі нове щастя збудувать

Любов треба пошукать...
І милого придбати
Я незнаю де вони лежать
Я незнаю де шукати...