тяжелая наука

Вера Деревьянко
Страхи маєм
Маєм біль страждання...  основне у нас завдання помінять на почуття що прикрашають нам життя
Що для цього в житті треба поміняти всі потреби
Посміхатися співати легені треба розробляти
Займатись спортом танцювати
Обмін речовин стемулювати
І організм поживно харчувати
Будете щасливо виживати