життя будуем разом

Вера Деревьянко
Тайна це для нас загадка

Нам від неї віє мило сладко

Ми із Богом зустрічаємось
Ми друг другу бува непонравимось

Спорим боримось
Чудуєм
Життя щомиті своє будуєм...