Спогади яснi

Елена Михайловна Егорова
Років життя пройшло доволі,
Позаду дуже гарний скарб,
А я та дівчинка у школі
Серед надій мрійливих фарб…

Так відчуваю,- тільки очі
Заплющую лише на мить,-
Переді мною дні дівочі,
Кохання перше майорить…

Все відійшло,- про що гадали
У випускний зі школи рік…
Давно вже зріло-мудрі стали,-
Віншує нас поважний вік

Нарізно йдуть шляхами долі,-
Життя так розлучило нас,
Та квіти весняні у полі,
Що дарував побачень час

Як серця стук, пісенні звуки -
Приносять спогади ясні
У час, коли наші онуки
З коханням плинуть по весні…
20.03.2019р.