Есть надежда!

Юрченко Олег
На брехні далеко не доїдеш.
Забрехався пан Петро і дуже.
Награбастав,так куди іще ти лізеш.
До людей тобі давно байдуже.
Утікай,допоки є куди,
Допоможуть янки твої любі.
Дуже швидко і не жди біди,
Бо багато злості мають люди.
Є надія - будуть краще жити
На моїй коханій Україні,
З росіянами почнуть дружити.
Ці надії збутися повинні!
Бо брати обидва ці народи.
І інакше бути не можливо.
Ми одної крові і породи
І надіюсь,буде все щасливо.
По весні збуваються надії!
Тож  зроби так,Боже справедливий.
                ****