Малыш-Топа. Прив т, тут весело мен

Елена Мисевич
Привіт! Тут весело мені,
Я граю щохвилини.
Сховався. Мене бачиш? Ні?
А ось я! Не лінивий!

Стрибаю, бігаю завжди,
Гризу все, що доступне.
Котові покажу куди
Іти йому: на кухню!

А сам візьму та й погризу
Мітлу або ті штАні
Що так люблю... Чи повезу
В теплицю або в баню

Кота. Шудкую. Він мене
Боїться і тікає.
А іноді мене жене,
Та не боюсь я. Знаю:

Я сильний, та мені ще тут
З ним жити та й чимало,
То ж краще, хай він буде друг,
Віддам йому я сало

Можливо... Може й не віддам,
Подумаю, напевне.
А нині я - і тут і там,
Я - Топа. І я певний

Що це ім'я мені іде,
Хоча і трохи дивне.
Та мені байдуже на те,
Сприймаю все я вільно...

22.03.2019