тебе нема...

Лана Виноградова
Ти став чужим. І нічого додати.
Життя іде. Нема тебе у ньому.
Як почуття не можна приховати,
Ні серця сум, ані надмірну втому,

Не приховати почуттів відсутність,
Нема коханню більше вороття.
Мені не треба вже твоя присутність,
Щоб радісним було моє життя.

любтий, 2018