Штаб-бель памперсов, прокладок...

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х

Ой,  не  стройте, тетю,  чесну,
Не кидай гімном ув очі.
Там,  де  рбиш  -  немає  честі,
Там  фігвами  поторочів,

Що  роз"яснять - люд  подався
Зароблять  собі  майбутнє...

Вас  підшкварить  бреховутка,
Вас  й  усе  свиняче  гутро.

Кляпа  сбі  зробіть  із  честі,
Із  людяності  окрайців:
Не  затримає  бог  месті.

Стриб  запам"ятайте  зАйців...