Разнобой

Фатима Абдуллаева
[22.03, 20:52] Фатима: Аман вай ттул пикрирду
Та бухлавгун лич!айвав
Оьрмулул никъа -къинтта
Ца зуманий дац!айвав !?

Зуруй зувива гьантта
Закъумирал бувц!усса
Заннал дуллу дардирдал
Дардисанну лявкъусса?
[22.03, 20:57] Фатима: Аман ва ттул банавша
Бюру Къат!ул дургьусса
Бургъил нур щун къадац!лай
Интту ч!ат!улирт!усса

Тиха буран бур бишлай
Шиха чявхъа -гъарал най
Нязанний кьаркьун най дур
Дарман лякъин къахъанай ;;;
[22.03, 21:00] Фатима: Дак! къума хьусса ч!умал
На дуснайн оьв учара
Дардирдал дурц!усса дак!
Бигьану дач!ра дара

Щукру ва дунияллий
Дус Инава ттул усса
Дак!ниймургу бувсуну
Вия аькьлу ласайсса