Съдба

Росен Русев
СЪДБА
Автор: Р. Русев

Годините минаха
покрай нас,
малко живяхме,
трудно обичахме,
правдата търсихме
и се съмнявахме.
Чакахме празници,
търсехме щастие
и малко беше смеха.
Защо ли се плашехме
от любовта
и не пресякохме
нашите пътища.
Живяхме живота
в тревога,
с болка в душите
и без красота.
Съдба…