Любви струна

Александр Шевченко 62
Не полюбиш, то й не взнаєш,
Як життя прожити,
А, якщо кохання маєш -
Можеш не тужити...

Хай воно буде миттєве,
І швидко минає,
Усе інше несуттєве -
Ти вже щастя маєш...

Неможливо без любові -
Світ земний пізнати,
Має вона в кожнім слові,
Як струна звучати...

22-03-19.