Я згадаю тебе зi смутком...

Хелен Вольф
Я згадаю тебе зі смутком
І залишу у серці печаль..
Але тільки-но сонце зійде,
Я їй тихо скажу..прощай.

Буду мріяти, жити, боротись
І летіти у вир почуттів...
Адже знаю напевно, що зможу
Відібрати ті спогади снів,

Що навічно у серці лишились,
що душі не дають плисти,
що надовго пішли в сині ночі
Де кружляють вогненні листи..