Земля лежить в обiймах

Марина Степанская
Викочується день з-за виднокола,
Промінчики малі у водне поло
На хвилях граються, "дзінь!" - музика роси.

Пташиний хор Життю співає оду,
Земля лежить в обіймах небозводу-
Союз вітхненний тверді та яси.

...зрина світило, лине день, течуть часи…