життя це дебрi

Вера Деревьянко
Посіщають нас думки
 дієм часто навпаки
 а тоді себе караєм
 і безбожно себе лаем
За поступки ті безбожні
Наче правельні були і осторожні

А у дебрі забрели
Вони без огорожі...
Кругом нас були...