Топлина

Петр Пенчев
Погали ми бузата със пръсти,ей -така,
та рамото ти да притисна леко
 и със целувки сладката пътека
 да пропълзя по твоята ръка,
не бързайки, със трепет и любов-
от рамото до нежните запястия.
Благодаря за малкото участие
 и щастието
 да почувствам топлината,
идваща от парещото тяло...

09.08.2011 г.
Стара Загора
Петр Пенчев