Весна

Катерина Куцын
Тане сніг на дорогах, осяяних сонячним світлом,
Що уранці рожево до вікон людей загляда,
І птахи знов чарують природу заспану співом –
У повітрі солодкому вже задзвеніла весна.
Вона квітне в очах наших, сповнених віри й кохання,
Лине піснею з вуст і вкриває собою поля;
Першоцвітом надії в душі розквіта нездоланна
І натхнення теплом зігріває тендітні серця.